Announcement

Collapse
No announcement yet.

Galaxy and gz files

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Giles
    replied
    I can't find a URL from the Broad Institute. I think it may just be a size issue. I found a smaller sample, that is in the exact same format, and it uploaded almost immediately. I suppose I'll just have to be patient.

    If you are familiar with a deposit of URLs from the Broad Institute, I'd love it if you could share it with me. I found one, but they only have a subset of the data that is available via UCSC. I'm particularly interested in K562 datasets.

    Thanks.

    Leave a comment:


  • maubp
    replied
    It could be something changed locally on your network. While waiting for the Galaxy team to comment, can you try the direct upload from Broad Institute / UW straight into Galaxy?

    Leave a comment:


  • Giles
    replied
    I am first downloading the data to my machine from UCSC and then re-uploading it. The catch is that these datasets have been successfully uploaded, by me, before. But for some reason they won't go past the 'blue' button stage. It really bothers me that it seems stochastic, and I'm certain that there is something that I am missing.

    Leave a comment:


  • maubp
    replied
    Are you uploading from your machine, or do you give Galaxy the URL of the file hosted by the Broad Institute or UW?

    Leave a comment:


  • Giles
    started a topic Galaxy and gz files

    Galaxy and gz files

    I have all of a sudden become completely unable to upload any .gz files to galaxy. This is causing my work to come to a screeching halt, so if there is anyone out there who can help me understand why, please, I'm despearte.
    Specifically, the files are the tagalign.gz files from both the broad institute and UW histone tracks from the encode project. I have been able to upload these files in the past, but for some reason they just remain "blue" forever.
    please..I'm uber frustrated right now.
Working...
X